down south we go

bloggen drar söderut ett par dar, see you next week.

down south we go

bloggen drar söderut ett par dar, see you next week.

En lite för tidig ursäkt

det känns lite fail att ursäkta sig för dåligt postande när man precis börjat blogga, jag har inte möjlighet att blogga måndagar och tisdagar tyvärr, tråkigt för mig  och tråkigt för er:p

men häng kvar! onsdagar och framåt händer det grejer! :)

grejer grejer grejer!

en samling att omnomnoma

Jag är avundsjuk på den här killen.
Ni får en liten sneakpeak, klicka på bilden för att se hela :)


hämtad från www.picturelog.org

Back to the coalmine

Feberyran fortsätter men jag får piggna till nu, måndag imorrn vilket betyder arbete. Helgen har sovits bort men i fredags fixade bf senaste numretav Level till mig:)

Jag funderade lite på att testa Super Play och tänkte "äh jag googlar och kollar vad de olika tidningarna pushar för i sina nummer".

Det var exakt samma grejer!

Hur tråkigt är inte det? Okej, innehållet skiljer sig kanske lite, olika skribenter osv, men ändå. Händer det så lite i spelvärlden att de kör samma nyheter, samma artikelupplägg osv? Tråkigt peeps, tråkigt. Okej, nu köpte jag ju inte Super Play så jag vet ju faktiskt inte, men jag gick efter vad tidningarna skulle handla om in general. Same shit i princip.

Här har ni en rolig video att titta på tills jag tillfrisknar. Inga inlägg nu måndag och tisdag, jag är busy busy då. Ha det gött!


Who you gonna call? Ghostbusters!



Jag blev iofs mer sugen på filmen än på spelet, but still! :)

Feber, Die Hard och speltidningar



Tjo govänner, jag har åkt på en jävlig förkylning och är hemma idag. Jag är för go i huvet för att spela tv-spel och då tackar man sin lyckliga stjärna för digital-tv. Die Hard hämningslöst går på tv1000 action, hade missat det om det inte vore för den grymma programpåminnelsefunktionen :D tvn bara byter kanal automatiskt när det är dags :D awesom-oo.

Anyways, är man sådär mosig i hjärnan är det gött med tidningar och jag tänkte att ni som läser gärna får tipsa om speltidningar, på nätet eller i butik.

Jag har faktiskt nästan slutat läsa tidningar då jag tycker det känns som en onödig utgift lite.

Jag brukar läsa Level när jag väl köper speltidningar, läste Super Play förut men jag tycker att de har blivit rätt kassa. Layoten är så rörig så jag orkar inte kolla igenom tidningen. Nu var det iofs länge sen jag köpte Super Play så det kanske har blivit bättre. Level föll jag för första gången jag såg tidningen, är en sucker för snygga spelomslag :)

En annan tidning jag gillar är Gamereactor. Jag vet att många ogillar den tidningen men jag fattar inte varför?
Hallå! Tidningen är GRATIS! Whats not to like liksom?

Vad läser ni för speltidningar om ni läser sånt, nån som läst Edge nån gång? Jag brukar vilja plocka upp den men den är ju för bövelen dyrare än Vanity Fair så den lämnar jag alltid i hyllan.

Och sist men inte minst, eftersom jag är sjuk och inte orkar göra något, tipsa om roliga spelbloggar, varför inte era egna om ni har sådana. Det roligaste med att börja blogga är att man upptäcker så roliga andra spelbloggar :) Tipsa gärna!

Update: Inga tips om PC-spelstidningar tack, doesn't tickle my pickle :p,

Make life a videogame


Spelkonservatism, eller hur jag blev tråkig

Ju äldre jag blir desto mindre är chansen att jag provar ett spel som ligger utanför min safetyzone.
När jag var yngre (ja trots min sjuka åldersnoja tänker jag inte anse mig vara gammal förrän jag når 25-strecket och då kommer jag förneka förneka förneka min ålder) var jag inte så kräsen.

Jag provade alla typer utav spel, iofs så var skillnaderna i spelgenre och sånt kanske inte så markanta på ett Sega Master System som de är på en PS3a eller nån annan monstermaskin. Omgivningarna blev mörkare och musiken läskigare, eller jag vet inte jag spelade allt. I spelaffärerna tyckte jag mycket såg roligt ut (alltså jag hade rätt hög standard redan som yngre men jag valde inte bort spel bara för att de verkade tja, "inte jag").

Jag är INTE sån idag. 

Jag har gått från att plocka shot'em ups, partyspel och rpg till att verkligen hålla mig till en viss genre, ibland, ibland, går jag utanför ramarna, men då har jag testat spelet hos någon annan först.

Kanske är det det att jag vet vad jag gillar nu, men jag kan inte låta bli att tänka på allt roligt som jag säkert missar. Jag hade t.ex. aldrig testat Mario Party, Super Smash Brothers, God of War, Jet Force Gemini och tja en massa annat (okej jag kunde ha klarat mig utan Parappa the rapper 2).

Jag känner mig sjukt tråkig, jag vet inte vad som hände. Den vuxna delen av mig försöker rationalisera med att spel är dyra och när jag var liten behövde man inte betala hyra,mat mm (vackra höga skor är INTE billiga).

Blir alla såhär?

Vi kör lite bilder på några av mina all time favourite games :)

Ser ni den gemensamma nämnaren?

hämtad från :    http://www.flatbatteries.com/images/overrated/jetforcegemini.jpg


hämtad från :    http://www.dabbledoo.com/ee/images/uploads/gamertell/banjo-kazooie_snowman.jpg

hämtad från :    http://www.toontowncentral.com/forums/attachments/nintoondo/102416d1205548808-official-super-smash-bros-brawl-thread-v2-spoilers-zelda_wind_waker_link_waves_goodbye.jpg

hämtad från :    http://www.geektyrant.com/wp-content/uploads/2008/09/god-of-war-703932.jpg

Självklart har jag fler favoriter men ni hajar (jag orkade ärligt talat inte leta upp fler bilder:p)

Uwe Boll

Spelkonservatism kommer senare, jag har lite ont om tid, solly!

Anyways, Uwe Boll, mannen som kommit med många odödliga klassiker, vad tycker ni om honom egentligen. Hit eller shit?

hämtad från: http://www.konsolkoll.se/wp-content/uploads/2006/12/uweboll.jpg

Alltså jag vet inte, jag har nog gått in för att tycka illa om honom, för sakens skulle lite, men han är ju inte Hitler liksom. Uwe Boll är känd för att göra skitdåliga filmatiseringar av spel, han kan inte lyckas.

Jag har tyckt illa om honom länge, sen kollade jag in imdb.com och insåg att Uwe Boll INTE gjort Dungeons and Dragons filmen. Alltså är han inte den sämsta regissören i världen. Jag har försökt tycka mindre illa om honom, men det går inte.

hämtad från: http://www.freewebs.com/meriwine/dungeons_and_dragons.jpg
Notera att Marlon Wayans är med! High class ladies! LOL!



Spelkonservatism

det låter som ett stort svårt ord och jag har antagligen hittat på det nu

Jag kör ett inlägg imorgon eller onsdag om det här med att bli tråkigare spelsmaksmässigt med åldern, äsch jag förklarar mer senare. Jobbar som ni vet och ska repa med the band nu, kommer hem sent ikväll så kommer inte få upp nåt mer idag.

hämtad från: http://blogs.news-journalonline.com/fanboy/BioShock%252C_Big_Daddy_and_Little_Sister.jpg

Bioshock? Iiik nooes!

Ett heltidsjobb

Jag vill flagga redan nu för att jag inte kan uppdatera så mycket under vardagar, jag har ett heltidsjobb jag älskar och kul fritidsaktiviteter och en mr loba looooba:)

Kika gärna in dagligen men bli inte besvikna om det inte är 3 uppdateringar dagligen, jag har helt enkelt inte tid.
Men kvalitet över kvantitet eller hur ;)

Under tiden kan ni läsa det här: http://kotaku.com/5143550/mario-explains-relationships-for-us

Och ha en trevlig kväll :)



Faith and a .45

Nu skriver jag det här inlägget för 2a gången. Tack blogg.se

Anyways gameart kan verkligen få mig dregla över spel ibland, och få mig jätteköpsugen. Även om spelet är skit.
Bilden nedan är en sån bild. jag vill ha spelet och jag blev jävligt sugen på att färga håret rött igen.

hämtad från : http://blog.wired.com/games/2009/01/faith-and-a-45.html

Enligt wired.com är spelet dock uppskjutet.

sick like Concer

Go vänner, det har inte blivit nåt tv-spelande i helgen då jag mått ungefär lika bra som Concer i början av Concers Bad Furday. Ingen alkohol har varit inblandad men eh tja no videogaming iallafall:p

hämtad från: http://www.friendcodes.com/forums/geek/gars/images/6/3/6/conker4.PNG

Hoppas ni haft en go helg iallafall, själv sitter jag och sörjer att det inte kommit nya avsnitt av The City ännu.  Ikväll är det iallafall The Holiday på tv, världens mysigaste film typ :)

Mitt Nintendo DS har förövrigt legat orört en jävligt lång tid, jag vet inte vad som händer, den som hade så mycket potential, jag har knappt rört det.

RSS 2.0